Ontdek onze gidsen en tips

Onze klanten zoeken ook:

Meubilair, kantoorbenodigdheden, IT, beveiliging, ... Bruneau biedt u alles voor de uitrusting van uw kantoor!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor de aankoop van kantoorartikelen en kantoormeubilair? Bruneau levert alles wat u nodig heeft binnen 24 uur zodat u direct aan de slag kunt.


Kantoorbenodigdheden en meubilair

Ons aanbod bestaat vooral uit: bureaustoelen, werkposten, pennen, pakken A4- of A3-papier, dispensers en plakband, cutters, lamineermachines of zelfs ringmappen, rekenmachines, papierversnipperaars, ... Ons uitgebreide assortiment helpt dagelijks duizenden zakelijke klanten bij de uitrusting van hun kantoor!


Heeft u meer opbergruimte nodig?

Boekenkasten, kantoorkasten, opbergbakken, plastic dozen, bureaus en ladeblokken... Wij helpen u plaats vrij te maken om efficiënt en georganiseerd te kunnen werken.


Informaticamateriaal

Hier vindt u werkelijk alle benodigdheden: RJ45-kabel, Azerty-toetsenbord en ergonomische muis, audio headset, netwerkkaart, laptop, professionele printer (laser of inkjet), telefoon, … Maar ook meer specifieke hightechproducten: 3D-printer, grafisch table, externe harde schijf, computerserver, docking station, telefooncentrale, … Allemaal van toonaangevende merken in hun vakgebied:Apple, Microsoft, Jabra, TnB, Epson, Brother, HP om er maar een paar te noemen.


Ook de pauzeruimte verdient enige aandacht!

Waterfontein, Evian-fles, Cristalline, koffie en suiker, theedispenser: Bruneau biedt in alle seizoenen een veelheid aan warme of koude dranken. En omdat we weten dat een beetje zoetigheid altijd welkom is op kantoor, zijn er ook mueslirepen, zoete koekjes in zakjes, mini Madeleines, speculoos en andere cakejes verkrijgbaar.


Regelmatig schoonmaken is overal belangrijk.

Van de kantine tot de vergaderruimte, via het kantoor of de toiletten! Om dit snel en goed te doen, bewapent u zich met het beste materiaal: stofzuiger, boenmachine, bezem, schoonmaakkar, mop, plastic zak, vuilniszak, ... En vergeet ook niet een voorraad aan te leggen van zeep, handdoeken, toiletpapier, wasmiddel en afwasmiddel!